torsdag 7 juli 2022

Skotten på gågatan!

 Så har då Hudiksvall drabbats av ett samtalsämne i betydande storlek. Råkade komma ner på stan strax efter denna händelse. Olika fraktioner hade samlats och spekulerade i vad som hänt och vad som kommer att hända framgent. Den där berömda fjädern som blir en höna. Det man liksom hade på känn är nu en verklighet. Fast kanske inte på det sätt man man inbillade sig. I dagspressen så uttalade en person sig med orden -Detta är bara början! Så jag misstänker att man kommer att höra ett antal spekulationer framgent.

Vad som vore mer intressant kan man ju också spekulera i. Om t.ex en frodig svart svan slagit sig ihop med en manet och ockuperat Lillfjärden. Liksom hållit ställningarna där nere i fågeldammen. Jagat spatserande kärlekspar och manet bränt dom ordentligt. Skrämt bort alla andra bevingade badgäster och ståtligt poserat på tronen. Håll med om att det  hade varit en mycket mer spännande situation än ett polisingripande på gågatan. 

Själv befinner jag mig i någon sorts limbo. Plötsligt så har sömnen infunnit sig igen. Känns lite märkligt att sova över åtta timmar. Har nog min AC att tacka för det. En bra investering helt enkelt. Man vaknar till och det är alldeles för varmt. Lösningen finns på en arms avstånd. En fjärrkontroll. Med ett enkelt tryck och en stunds väntan så råder åter humana temperaturer för en nordbo. 

Dagen skall såsmångingom föra mig upp till Sundsvall. Ni vet den där staden lite norr om oss som lider av storstadskomplex. Men där finns i alla fall enligt rykte finnas en välsorterad  musikaffär. Åt det andra hållet är det Gävle som kan stoltsera med en sådan. Nu är det så att en av mina gitarrer behöver pysslas om och moderniseras. Slipa band, byta stall och mikrofoner. Bli som ny helt enkelt. Säkert en god investering det.

Er Högvälborne frå The Cave  

Inga kommentarer:

Värme

  Våren ler mot oss. Värmen är tillbaka och med den snart sommar på riktigt. Allt har blivit enklare. De fodrade  vinterkläderna har tvättat...