måndag 28 juni 2021

30 oplanerade dagar!

 Semester! 
Känns liksom väldigt annorlunda mot tidigare år. Inga måsten som tar energi. Bara en hög med dagar att disponera precis som jag vill. Lite märklig tanke och känsla. Fortsätter vädret att vara som idag så bör man ta en tripp till Edänge och av numera tradition sitta i älven en stund. Kanske en tripp till Storsand för att bada i havet. Sött och salt vatten. Möjligen så kanske man får ett infall och bestiger ett berg. Intressanta tankar. Livet på en pinne liksom.

Midsommar är över. Såg inte till några överförfriskade personer på hela helgen. Ni vet sån som skrålar Eddie Meduza låtar. Mera brännvin! Finns säkert fler promille doftande sånger med. Men nöjer mig med denna. 

Bad och berg tar inte hela semestern i anspråk. Läsa någon bok, spela gitarr, försöka skriva nya låtar. Det sistnämnda har blivit svårt. Finns liksom inga inputs att ta idéer ur. Många faktorer som spelar in där. Först och främst är det nog självkritiken som spökar. Det där velande och tvekande om vad som är bra eller inte. Får försöka skaka av mig det på något vis, Undra bara hur. 

En legend och en arbetskamrat lämnade oss i helgen En del parkerar alldeles för tidigt. Kanske det ligger något i talesättet att den Gud älskar tar han tidigt. Inget att gräva ner sig i. Fast bladen påträden har ändrat nyans.

Dags att ta sig ut på den dagliga gubbpromenaden. Kolla in Lillfjärden och fundera på vilket berg som skall bestigas.

Er Högvälborne i semester feeling från The Cave 

Inga kommentarer:

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...