måndag 8 juni 2015

Popstjärnan

Igår ringde popstjärnan! Den där slyngeln som man lärde Dylan låtar en gång i tiden. Han med över 75000 spelningar på Spotify. Jag gläds med dom. Unga, på och schyssta låtar. Jag skriver om Selma & Gustaf. Jo! Lägg namnet på minnet. I år spelar dom på några festivaler. Bara det är overkligt. Jag gläds med dom. Det är kul när någon lyckas med sina drömmar. Deras nya singel är inte lika direkt som debuten. Men den växer för varje lyssning.

Vi pratade om ditt och datt. Mest musik då förstås. Ofrånkomligt! För övrigt så sprutar det ut en massa bra musik från trakterna just nu. Förutom dom Indiego, Band of Brothers, Härjet. Känns kul att vara hälsing och mitt upp i detta just nu. Vänta bara på The Neighbours skall sälla sig till oss andra.

Planerar rep och får ta tag i några arrangörer under veckan. Liksom påminna dom. Ett tips! Lyssna på de nämnda artisterna!

Inga kommentarer:

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...