lördag 18 april 2009

I väntans tider!

Någonstans är lyckan fullkomlig. Så här i vårsolen så känns det bra att några av mina husgudar kommer med nya album. Jag har redan via nätet beställt vårens tre alster. Något som jag ser fram emot. Förväntningarna är höga. Bob Dylan, Magnus Lindberg och Gunnar Danielsson i en och samma leverans. Rena rama julafton om man nu kan uttrycka sig så under vårsolen.
Igår så besökta jag Sport Inn i Bollnäs. Harvarit där tidigare men då var namnet på stället Hörnet. Ombyggt som bara den och lika omgjord var publiken också. Svårflörtat som bara den. Tror att det kan vara järnbrist eller möjligen det d-vitamin intag som sker via solen som ställer till det för Bollnäs borna. Bara en hypotes skall tala med expertis om detta. Nu dröjer det till sista april innan det bär iväg igen. Då medgamle vapendragaren Sundström. Dags att ta sig ut i vårsolen igen och njuta av värmen.

Inga kommentarer:

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...