söndag 23 juli 2023

Intressant vecka som passerat.


Söndag på Castillot. Man har avnjutit en hyfsat schysst vecka. Befriad från busskörning. Kunnat ta dagen som den kommer. Naturligtvis har man kunnat nyttjat dagarna mer effektivt. Men som det heter "livet på en pinne" Hunnit med en hel del ändå. Några schysst cykelturer. Ett par spelningar med bandet. Inmundigat en del malt. Nu ska man då försöka ställa om dygnsrytmen till med vardag. Fast jag erkänner att jag som det känns nu lätt skulle kunna kliva av ekorrhjulet.

Känns bra när publiken uppskattar det vi spelar. Grundtanken med bandet var att vi skulle spela låtar som vi tycker om. Försöka göra dom så bra som möjligt. Sen är det bara bonus om man får en ordentlig respons. Det lite lustiga denna sommar är att på ett par ställen har man bett oss om att höja ljudet!? Hur ofta hör man sånt. Det vanliga är "det var ena jävlar att spela högt" Fast det där med att plötsligt händer det är tydligen sant.

I morgon bitti så ringer väckarklockan 03.30. Kommer att bli svårt att slita sig ur bingens grepp då. Masa sig upp och dränka ansiktet med kallt vatten. Försöka se sig själv i spegeln. Tar förmodligen en stund innan dom två blå öppnar sig och kan urskilja kontraster med mera. Fast det har fungerat förut och lär fungera igen. Snart helg igen och ett par nya spelningar att se fram emot. Ny publik att underhålla. Summa summarum är att livet som behovs pensionist är inte så jävla dumt.

Er Högvälborne från The Cave 

 

Inga kommentarer:

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...