torsdag 27 maj 2021

Eventuella tänkbara biverkningar

 Halleluja! Mötte en Jesus figur i rullstol igår. Långt hår, skägg och jutesäck samt sandaler. För ett kort ögon blick blev jag nästan troende. Sen insåg jag att förmodligen var det nu som biverkningarna av första dosen Covid vaccin slog till. Sen slog det mig att i mitt yrke så får man faktiskt vara beredd på det mesta. Fast Jesus i rullstol blev lite väl abstrakt. Karln kunde ju hela sånt.

Nu har jag i alla fall fått dos nr:2! Bäva månne det som komma skall. Har ju sett hur folk fäster magneter på sig själv. Förvånar mig inte om jag kommer att ha någon tvätt/piskställning eller cykelställ att släppa på. Kanske man går förbi någon självscannings apparatur på något varuhus. Blir registrerad som köttfärs. revbensspjäll, lever och fläsklägg. Typ en massa kött. Bäst att vara försiktigt den närmaste tiden.

Hallucinationerna lär utvecklas kraftigt. Typ man möter en fertil dam med förföriska höfter. Snyggt kranium och vaxade vader. Hon kommer att blicka tillbaka genom att skåda på mig genom att lyfta sin lornjett och verkligen kolla in hela köttdisken. Ungefär lika trovärdigt som en hink utan botten. Allt rinner rakt igenom.


  

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...