fredag 7 augusti 2020

Dag 25 av 30

 Känns som om man kört ett CTRL-ALT-DEL och startat om totalt. Så efter fem veckor så sover man hela nätterna. Mat och sovklockan har eliminerats. Bara känslan av att vakna. Sträcka ut sin lekamen. Läsa dagspressen i lugn och ro. Frukost. Livet på en pinne. Fick en sån där konstig längtan att lyssna på Bernt Staf. Varför vet jag inte. Fast sämre start på dagen kan man förmodligen ha. Gjorde mycket mer en Familjelycka den karln. Fast det är väl den han blir ihågkommen för. 

Så kom värmen och sänkte mig igen. Har varit så perfekt, tills nu. Gick en promenad och så blev man så där genom svettig. Orkan liksom bara lämnar kroppen när det händer. Sen läser man alla inlägg om att äntligen, badväder, strandhäng etc. Varför då? Själv mår jag inte alls bra när det blir för varmt. Vet inte riktigt vart gränsen för för varmt går. Men jag älskar hösten. Hög klar frisk luft och måttliga temperaturer.  

Telefon har varit tyst denna dag. Kanske alla man känner har begett sig till någon strand. Vad vet jag. Avrundar med att lyssna på SEx Pistols och Holidays in the sun. 

Er värme känslige Högvälborna från folkhemmets sista utpost.

BONBONJÄR

  Tänk vad en del människor är lättkränkta. Håller sig i sin egen bonbonjär. Stänger locket och kretsar runt i sin egen bubbla. Kanske man ä...