onsdag 6 oktober 2021

Köksrenovering


Sakta växer det nya köket fram. Mycket återstår. Men tapeter är på plats och idag kommer rörmokaren och fimpar vattnet i köket. Så bara han har varit här så skall diskbänk med tillhörande skåp rivas ut. Sedan förberedelser för nytt golv. Hej vad logistiken fungerar. Blir nästan imponerad av mig själv där. Om allt nu fungerar som det ska och det ska det väl. Fast den där Murphy brukar lägga sig i när man tror att man har flyt. Fick avisering från köksleverantören igår. 70 kollin! Såg min lilla grotta överbelamrad med kartonger till jag insåg att de flesta paket är väldigt platta och en del väldigt små. Men det där ögonblicket mellan 70 kollin och min analys av det hela var väldigt lång och lite motsträvig om man säger så. Så den närmaste tidens fritid lär vara helt uppbokad av just iordningställande av kök.

Apropå fritid. Nu är jag snart där! Fullvärdig medlem i PRO och snart SKPF. Känns lite overkligt. Men samtidigt ett nytt kapitel i livet. Tills man är där så tar jag en dag i taget. Det kommer jag nog att göra sen också. Har liksom inget val. Gäller bara att fylla dagarna med något meningsfullt.

Vackert idag! Tretton! är något jag funderar över. Det var en man med utländsk brytning som myntade det igår. Vackert väder förstår jag. Men vad tretton har med saken att göra är obegripligt! 
Måste säga att det hela har flutit på väldigt bra. Över förväntan faktiskt. Finns en och annan från samhällets skuggsida som kör valser fortfarande. Denna vecka är jag tillmötesgående. Men kommer framgent att kräva en väldigt schyst och framförallt en förklaring som jag inte hört förut. Ser faktiskt fram emot att uppleva det. Liksom en tankevurpa för den som ska skalda fram något nytt. Den bästa dom här dagarna är -Jag har ett kort! Någonstans! Undrar hur dom förklarar det för kontrollanter?

Dags att sätta lite rotation på sig själv så att rörmokaren får fritt spelrum. 

Er Högvälborne från The Cave

 

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...