fredag 1 oktober 2021

Oktober


Oktober! Dimma, regn och älvors dans. Där emellan sol under korta perioder. Löv som singlar ner från träden och vid första bästa kallgrad förvandlas till förrädiska halkbanor. I och för sig går livet som chaufför mot sitt crescendo! Ursäktar att jag använder musikaliska termer. Men så är det. Kommer nog att dyka upp som gubben i bussen inom sinom tid.

Ser faktiskt fram emot måndagen. Surra med folk igen. Saknar alla dråpliga konversationer, Misstänker att det kommer både det ena och det andra till veckan. Fick en liten föraning idag då jag promenerade i stan med uniformen på. Några som liksom bara dök på en och undrade hur det blir till veckan. Körde något sorts standard svar att vi är alla ringrostiga. Ett och ett halv år utan kontakt med resenärer och biljettmaskin. I och för sig har man registrerat alla som klivit ombord men inget muntligt har kommit från något håll. Så man får hålla fanan högt och hoppas att allt sitter i ryggmärgen om man nu har någon kvar.

Apropå ryggmärg så håller vi på att avsluta vår långa semester. Hur då? Undrar du som läsare. Jodå! Så att! Den gamla pub duon Ljungström & Sundström skall ut och spöka igen. Gamla och nya covers utlovas med inslag av egna alster. Vi kommer att annonsera datum i god tid. Så ni som upplevde oss då kan ha en nostalgisk kväll igen. Fy fan vad kul det ska bli!

Er Högvälborne från The Cave

 

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...