måndag 27 september 2021

Älvors dans




 Nu dansar älvorna runt i landskapet. Vackert att glida fram i morgontimmarna. Nästan så att man kan bli inbillningsfrisk. Gillar det ordet. Känns liksom naturligt för en blivande friherre. 

Dagen som sådan bjöd inte på några större överraskningar. Timmar gled undan och försvann och plötsligt var dagen slut. Så nu är det bara att vänta in tisdag. Anländer runt midnatt. 

Apropå gårdagens Arkiv X människor så mötte jag en sådan förra veckan. Såg liksom lite vilsen ut och sneglade ner i kanten på gångvägen. När han. Ja det var en han och inget annat, tror jag. Vid möte av andra gångtrafikanter så hade han ovanan att köra ner näsan i kragen och sniffa lös där. Vet inte om det var någon sorts trygghet han säkte i sin egen svettlukt. Kan vara så men jag gjorde mig inte omaket att stanna och fråga. Arkiv X människor är inte att lita på!

Om man tittar på antalet besökare i bloggen sen igår så verkar det nyttigt att ha ett litet uppehåll. Min gode vän den Ocoole i Los tycker säkert annorlunda. Men man kan inte vara lika flitig som han är. Hoppas att veckan bjuder på något riktigt skojigt. Som man kan utveckla till en mindre novell, roman eller vad som helst. Hoppet finns!!

Er Högvälborne från The Cave

kigt 

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...