söndag 26 september 2021



Plötsligt hände det! Det blev lite tid över för att skriva av sig lite grann. Har dåligt samvete för den lilla skara som följer denna blogg. Men det är det där med tid. Liksom begränsat och en massa annat som ska fixas och donas med. Just nu är det renovering av kök som gäller. All logistik runt det för att det skall löpa så friktionsfritt som möjligt. 

Grådagarna kommer allt närmare. Med den även idiotin med att ställa om klockan. Ett experiment som borde ha lagts ned för länge sen. Men det är ju politik inblandat så då tar det tid. Observera gärna vitsen där!  

Framdörrarna på bussarna kommer att öppna. Så det kommer nog underlag för en massa dråpliga episoder framgent. Sen all sköns figurer, dofter, undanflykter etc. Dags att fundera på om man skall ge ut ett litet häfte för blivande busschaufförer. Liksom en liten handbok över vad man kan råka ut för.
Arkiv X människan, Pomadatypen, Parfymmonstret egentligen är dom två sistnämnda närbesläktade och sänker en hel buss med sina dofter. Det gör även stinkbomben. Fast tvärtom. Tre typer av lukta fan där fast på olika sett. Arkiv X människan är mer hemlig. Har undanflykter om res bevis ofta då i kvadrat. Så vi chaufförer går en intressant tid till mötes.

Sen är det ju musik. Både med band och som duo. Det ena utesluter ju inte det andra. Så det känns som min framtid som högvälboren friherre blir riktigt intressant:

Er högvälborne från  The Cave

 

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...