torsdag 16 september 2021

Höst

 


Där var hon! I nästan alla sina färger och lovade mer. En känsla av vad som komma skall. Svårt att bromsa årstiderna. Bara att njuta av det akvarell liknande landskap som kommer att svepa in oss röda, gula, orange kulörer. Lägg på ett lager nattfrost så är skönheten fulländad. Tyvärr kommer nog Kung Bore traskande och bäddar in oss i ett lager snö med tillhörande minusgrader. Var årstid har sin tjusning så det är bara att hänga med. 

Mötte en äldre herre här om dagen på vägen hem från jobbet. Såg på längt håll att här kommer nog en kommentar. Mycket riktigt. Han stannade upp en meter från mig. Granskade mig från topp tioll tå och utbrast: -Du var en lång karl du! Vad svarar man på det. Drog till med en klyscha: Jepp! Fullväxt! Då kommer nästa kommentar. -Du kan bli Polis! Tänkte för mig själv att det är nog för sent och att jag är alldeles för snäll för att bli det. Så jag smet förbi utan att tråkla in mig i någon vidare diskution.

Inget sånt där riktigt skojigt händer i vardagen. Jo! Förresten så spelas det musik mer än på väldigt länge, Liksom friskvård det i min värld. Till och med så att det ska spelas live med gamla pub duon Ljungström & Sundström. Sen ska Han & Hans vänner roa sig också. Snart har jag ännu mer tid att pyssla med sådant. Kan liksom fokusera på ett annat sett då jag blir friherre. Ska nog ta upp fotografering igen också, En fågel kvittrade i mitt öra att den analoga fotograferingen var på väg tillbaka. Så man får väl damma av den utrustningen köpa film samt kemi och köra igång. Blir inget mörkrumsjobb. Finns negativ scanner nu för tiden. Filmen däremot kräver lite kemi. När man trodde det var över så börjar det om igen. 

Så planerar en massa kulturella projekt. Känns som om man skulle börja jaga sponsorer. Känner sig någon manad så hör av Er får vi diskutera vidare. 

Sen har PRO och SKP hört av sig. Så nu är det nära. 

Er Högvälborne i köksrenoverings tagen från The Cave 

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...