tisdag 10 augusti 2021

Orsaker till erektion!

 Så var man där igen! Allt var som vanligt. Satte nytt personligt rekord. Tog bara två minuter innan man var varm i kläderna denna gång. Inga tveksamheter eller. Man kan fantisera om hur Anders Gernandt kommenterar själva körningen. Ingen tvekan!

Allt är som det var innan man gick på semester. Kanske sämre vägar eller att man inte åkt på dom under några veckor. Samma persongalleri också. Fortfarande en del som tror att sätet bredvid det dom sitter i är en papperskorg. Man lämnar gärna någon tomburk/flaska och en godispåse där. Än så länge är jag förskonad från snuspåsar. Ett otyg som man brukar hitta i överflöd. Med fördel så placeras dessa på eller i elementen. Man undrar hur det ser ut i deras boende?

Nog om detta! Nedräkningen har börjat! Känns helt OK! Fick frågan om varför jag fattat detta beslut. Svaret var Plan B efter som Plan A sprack. Återkommer mer mer info om detta.

Tydligen så finns det inget som är så intressant som att jag klippt mig. Hur kan hår engagera så mycket. Det växer ju ut igen. Ingen frisyr är liksom beständig. Om man inte vill ränna hos frisören i tid och otid. En gammal krögare tog till orda ordentligt. Tyckte att jag såg ut som en urtidsmänniska förr och att det var mycket bättre nu. Jag ställde motfrågan om han sett sig i spegeln själv. Då brast det för hans arbetskamrater. Det gäller liksom att finna sig. Kontra och slå till. Få dom ur balans och att dom tappar hakan. Game, set Lasse!

Konstigt hur man vant sig med ledighet. Liksom vakna av sig själv. Ligga kvar sträcka ut sig. Dricka kaffe och gå och lägga sig igen. Attans gott det. Ta en cykeltur eller en promenad. Läste förresten att regelbundna promenade håller hjärnan ung och läker till och med skade celler. Det är till och med mer effektivt än dans! 

Nu har det inte hunnits med några längre promenader och cykelturer denna vecka. Men i morgon så finns möjligheten igen. Så på det bara. 

Er Högvälborne på upploppet från The Cave  

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...