söndag 8 augusti 2021

Äntligen

 


Så där fem i tolv så fick man äntligen ta del av delikatessen. Den där med två läger! För och emot. Vilken sida jag är på är enkelt att förstå. Med tanke på de gilla markeringar som dök upp på sociala mediet FB så är merparten av mina bekanta för. Det kan ju vara bra att veta, framgent då!

Besöket i Babylons Hjärta gick också bra. Fast när man är där i Mammons tempel så dra pengarna iväg. Så nu ska jag fundera och räkna i lugn och ro. Har två alternativ att välja emellan. Blir säkert någon tankevurpa innan man är på det klara med vad man ska ha. Allt enligt den numera omtalade Plan B:



De som bjöd på suring igår hade tydligen inte sett det norrländska alternativet klämma. Å andra sidan förstår jag inte messmör och gräddfil som tillbehör eller. Förmodligen en smakupplevelse det med men jag tror att det förtar strömmingens smak.

Det är över nu för den här gången. Sommarsemestern. Fantastisk sommar. Nu är jag ingen soldyrkare som stressar iväg till stranden. Ligger där och steker skinnet. Men att gå omkring i kortbyxor och T-shirt inte ha en massa måsten som gräsmatta, husunderhåll etc är underbart. Nu är det alltså över och vardagen infaller imorgon bitti klockan 04.30. Det är synd om mig nu. Lånar en stripp från Pondus om hur man kan förlänga sin ledighet.


 Er Högvälborne på väg in i vardagen igen från The Cave

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...