tisdag 27 juli 2021

Vecka fem!

 




Så har man då gått in på vecka fem av sex möjliga. Stordelen av mina små hemesterplaner har jag genomfört. Dock spökar den där förbannade mat och sov klockan fortfarande. Vet inte hur man ska få någon fason på den. Kanske är det som en gammal kollega sa att det tar tre år innan man är reparerad från busstider! Kanske något att anmäla som arbetsskada! 

Tog mig ut till Silja och Jennys igår igen. Nyfiken på vad andra gubbar hittat på. Dom som är lite äldre än vad jag är. Dom hade dessutom release för sin nya CD. Så den fick följa med hem. Lyssnar på den nu. Det är inte något som man kan kalla nyskapande. Men svänger så lagom sommarkvälls mysigt. Liksom ett viss alkoholsug i svänget. Ge mig en berså, lite kvällssol och några kalla. Så är min recension av plattan. Lättsamt liksom.

Man kunde ju välja igår. Silja eller Hudikkalaset. Nu är det inga artister som direkt tilltalar mig på den festivalen! Tyvärr. Liksom blåkopior på tidigare år. Men varför byta ut ett vinnande koncept? Känns som man efter sitt eremitdistanserings år fått sin beskärda del av live musik. 

Surströmming var det kvar på semesterlistan! Någon som har en trädgård, balkong, uteplats eller liknande som vill njuta av dessa delikatesser. Hör av Er. Har strömming så jag kommer som ett jehu vid klartecken:

Får väl låta de sista två veckorna bara komma och gå som dom vill. Låta arbetsångesten komma smygande som en grå vardag. OK! Nedräkningen har börjat och jag kan se målsnöret där borta i horisonten. Så plan B håller nog. 

Er Högvälborne från The Cave!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...