tisdag 29 juni 2021

Backanal

 Glass och jordgubbar. Sommar i kvadrat det! Smaskar i mig av delikatessen medans jag hamrar på tangenterna. Funderar och planerar hur jag ska göra om köket. Kanske återgå till 70-talets orangebruna eller kräkgröna skåpluckor? Får en gräslig vision och slår genast den tanken ut ur huvudet. Känns nästan straffbart att tänka så.

Tog en promenad barfota med fötterna i mina inte riktigt ingångna Birkenstock! Har haft dessa i några år men liksom inte kunnat använda dom i den utsträckning som krävs för att få dom riktigt fotvänliga. Fortsätter att jobba på det i sommar. 

Semesterplaner smids också. Bada i Ljusnan och Havet är liksom spikat. Bestiga ett berg! Blaxås känns som det var länge sedan man var upp på. Snabb tankeloop så 17 eller 18 år sedan. En dags kryss med Ekerö linjen hägrar också. Blir det av så blir det nog någon sorts musik någonstans under hemvägen. 

Sedan planera en backanal. Känns som ett uppdämt behov att ha en sån. Om vädret fortsätter så här kan man med fördel hålla en backanal utomhus. Alla som vill kan komma. Lovar att jag kommer att på annonsera den begivenheten.

Er Högvälborne från The Cave 

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...