söndag 20 juni 2021

Telefoner från helvetet och sport överallt.

 Sent morgonkaffe idag men tidig frukost. Precis en sån där söndagsfeeling som jag strävat efter en längre tid. Något som definitivt kommer att ingå i plan B. Nu träder ju den inte in förrän i slutet av november. Inte riktigt klart med datum ännu. Plan A den som sprack skulle ha startat första maj. Så nu jobbar jag stenhårt på plan B. Kommer med all säkerhet att tillkomma lite små detaljer. Huvudsaken är att det inlagda spåret fungerar. Fast saker kan inträffa.

Gårdags inlägg om ett viss telefon med ett bitet äpple i sin logga gav en del ringar på vattnet. Några som jag pratade med sa att det hade man inte tänkt på. Kanske man har startat ett prisras på det märket. Eller att en mängd frireligiösa slänger sina smarta telefoner. Kallar dom syndiga och förpassar om ut ur sina hem. Vad vet man. Kanske har man startat en konspirationsteori helt omedvetet. Förväntningarna på detta är en våg av mer eller mindre trovärdiga uttalanden. 

Måste tillstå att livet här på The Cave är fridfullt. Kanske lite tråkig utsikt jämfört med den på Castillot. Men en massa fördelar som spar på krafterna. Hinner med saker som jag definitivt inte hann med förut. Dessutom framförhållning och planering som känns väldigt bra. Fortfarande så håller man distans. Ing trånga lokaler, affärer etc. Är man ara smånojig eller har en schysst idé om hur man ska klara sig igenom denna pandemi. 

Hackade på all förbannad sport igår. Zappade runt bland mina kanaler och hittade två sporter till. Formula ett och hästhoppning dessutom läste jag mig till att även någon sorts farm av biljard fanns att titta på. Sen kommer väl cykling också som ett brev på posten. Kan man inta samla allt sånt där på låt oss säga tre kanaler, Sen en kanal för fåniga reality program en kanal där hela världen bakar, lagar mat. Sist men inte minst en fixar kanal med Ernst 24/7. Sen kan våra så kallade reklamfria kanaler kanske ha en vettig tablå att komma med. 

Er Högvälborne Surgubbe från The Cave

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...