lördag 3 april 2021

Påsk

Man blickar ut över sin nya morgonutsikt. Den skiljer sig väldigt mycket från den gamla. Inte så mycket natur in på knutarna här. Mest garage och en stor parkerings yta. En och annan person på väg till eller från sitt värv. Några som tar en promenad med stavar. Hände aldrig på Castillot utom de som var nyfikna och låtsas promenerade för att se vad man hade för sig. 

Gårdagen tillbringades med att sätta fast saker på väggen. Hör ju liksom långfredagen till. Förr spikade man. Numera är det skruva som gäller. Fast i betongväggar måste man borra först. Så efter att ha hyrt en Hilti så var det bara att sätta igång. Tror inte att jag störde grannarna så väldigt. Starta vid tiotiden. Nu sitter saker där dom ska vara. Återstår lite småplock sen tar vi paus i fixandet under sommaren. 

Tampades med påsktrafiken i torsdags. Man undrar hur bråttom man får ha, egentligen? E4 mellan Hudiksvall och Sundsvall har ju begåvats med långa 80 sträckor. Tror att man ser dessa siffror som 80 minst. Vad är det för konstigt med att ta det lugnt. En som tog det lite förr lugnt var den äldre herre som kom längre och längre in på mötande väghalva i en mopedbil. Den som han fick möte med var jag i en buss. Har liksom aldrig gillat dessa mopedbilar. Förstår deras syfte men en mopedbil i fronten på en buss! Det är ingen vacker bild. Bliv lite ojojoj från passagerare som var uppmärksamma. Jag hann bromsa in och hoppas att den äldre herren vaknade till ordentligt. 

Så var morgonkaffet inmundigat och en förhoppningsvis lite slödag står på schemat. Inge plikter idag!

Er Högvälborne från The Cave!

Vår och sol

  Så kom den då. Värmen! Tätt följt utav regn. Gumman Tö på högvarv. Alternativt självmedicinering. Det ät här och nu som gäller. Knappt had...