torsdag 31 december 2020

Gott Nytt ÅR

 2020 går mot sitt slut. Ett riktigt uselt år på många sätt. Funderar lite grann på hur man kommer att se tillbaka på året. Vad man kommer att prata om? Munskydd, social distansering, handsprit bara en bunt negativt klingande ord. Sen har vi ju stanniolskallarna också. Dom som sprider negativ propaganda i diverse vrår i de sociala medierna. Ja! 2020 har inte så mycket positivt i bagaget.

2020 året då allt liksom stod still. Man försökte skrämma igång maskineriet genom att skjuta det i foten hela tiden. Inte hjälpte det eller. Bland glädjeämnena så kan man skriva in att det var ett par veckor som man kunde bada i älven. Ligga där och låta urkraften omsvepa ens lekamen. Ischiasen slog till brutalt och bra. Så bra att man behövde kryckor för att ta sig fram. 

Hot och våld och andra attacker 
Kommer ut ur vår television
Viskningar och annat snickesnacker
På toppen av en civilisation

Känns som en profetia dom där orden. Ibland undrar man varför vissa saker kommer flygande. Liksom bara finns där och vill komma på pränt. Varför? Kanske är det ett virus i maskineriet eller som någon profet skulle säga -Orden bara kommer till mig. Om det vore det sistnämnda borde fler ha tagit del av orden. Kanske dom inte var mottagliga!

Vänner och legender parkerade och lämnade avtryck efter sig. Den där tystnaden, tomheten och känslan av att dom hade mer att ge. Det stannar vid den där känslan. Borta!

Kaffet är slut bara smaken finns kvar
Det ekar av tomhet i varje kvadrat
Inte ens glöden är som den ska

Nog ältat om 2020! 2021 står och knackar på. Likt en ny unikabox med tolv små fack i. Luktar nytt, fräscht och förhoppningar. Oskrivna blad att fylla med positiva saker. Så ladda med positiv energi inför det kommande året.

Er Högvälborne önskar Gott Nytt År!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...