torsdag 3 december 2020

Nättroll

 Efter idoga försök att sätta krokben på kattor så har jag gett upp. Liksom ingen idé. Dom undviker snyggt min fot med en kringgående rörelse eller ett litet skutt. Sen hämnas dom på morgontimmarna med att ligga och lura mitt på golvet. Där snubblar man yrvaket på dom medans dom låter som att nu fick du din j....l!
Dom är listiga dom där djuren. 

Ställde en fråga till alla nättroll igår. Tror Ni att man fått något vettigt svar? Inte då! Så där lite uppkäftigt har det kommenterats: Har du blivit hjärntvättad av main stream media? 
Det var liksom väntat att det skulle komma något sånt. Tyvärr! Det svar jag ville ha var vad och hur 5G och vaccin har att göra med varandra och på vilket sätt provtagningen är falsk?
Sen vet jag inte vad som menas med mainstream i detta fall. Det forum där jag läst dessa korruptions teorier heter FaceBook! Sen om det är mainstream eller inte bestämmer inte jag.

Så har bilder på klädda julgranar också ploppat upp. Sen gammalt är det så att granen tas in dan före julafton och pryds på julaftonens morgon med diverse pynt i skojiga färger. Man kan även slänga upp lite glitter och en ljusslinga sen låta katten sätta krokben på härligheten. Lika illa är det med julmusik. Nu har tack och lov butiker varvat ner ordentligt på den fronten. Men vad händer då. Jo! Då börjar radion spela en massa. Vänta med det till dess det är dags. Man kan lätt bli en missbrukare av något slag när det är på det här viset. Typ "Ta ett tomtebloss och bli hög som en julgran"

Er grinige Högvälborne från ett advents pyntat Castillo

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...