onsdag 2 december 2020

Baklkongbiologer

 Så har december kopplat greppet. Tvåsiffrigt ute på minus sidan. Frostiga träd som i och för sig är väldigt vackert när solstrålarna smeker dess grenar. Blev nästan lite poetiskt där. Men naturen är bara så. Något som inte är poetiskt är dessa balkongbiologer/konspirationsteoretiker som tråcklar sig in överallt. PÅ sociala medier, tv, radio you named it! Nog fan är dom där. Kan någon vettig person tala om för mig vad 5G och vaccin mot Covid-19 har att göra med varandra. Väntar på ett trovärdigt svar. Inget i stil med att man håller på att chippa hela mänskligheten. 

Den sista konspirationsteorin läste jag nu på morgonen. Alla tester för Cocid-19 är fejk!? Tro fan det! Någon måste ha rökt något olämpligt, käkat magic mushrooms eller krypit fram ur sin jordhåla. Oops! 2020 ser det ut så här. Här kan mina teorier komma väl till pass. Baron von Münchhausen är ju i förhållande till dessa mössfoder riktigt trovärdig.

Idag ska jag öva på att sätta krokben på kattor. 

Er högvälborne

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...