tisdag 11 augusti 2020

Dag 27 av 30

 Så har det gått en dag igen! Attans vad dom rinner iväg. Var ju inte länge sen man började sin inarbetade ledighet. Förövrigt är det min sista i den meningen semester. Nästa sommar bestämmer jag själv. Ni hör väl hur fantastiskt det låter. Friherre! Sen kan man ju alltid frilansa när man känner för det. 

Tog en tur till stora staden i öster idag. Besökte depån och insåg att där var allt ungefär som vanligt. Det stora samtalsämnet var skolstarten. Alla väntar på direktiv från huvudmannen. 

Sedan har vi ju den där vägen. 84:an. Kan inte en del lära sig köra med insidan av huvudet.  Känns som om högerfaten är den dominerande kroppsdelen hos en del bilister. Jag är ingen förespråkare av fartkameror men gillar om man kan respektera hastighetsbestämmelserna. Gärna att man ligger i underkant av det tillåtna. Finns banor där den som vill kan köra av sig det värsta.

Som NI märker blir inläggen kortare och kortare. Mest för att det inte finns något att avhandla. Ett litet visdomsord ska Ni få: Somliga äro de få ty de äro så lätträknade!

Er Högvälborne från folkhemmets sista utpost

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...