måndag 3 augusti 2020

Dag 21 av 30

Dag 21 av 30

Sådär ja! Tredje halvlek skulle man kunna kalla det här stadiet. Det är liksom skadeglädjen tid. När alla andra går tillbaka till grottekvarnen. Ja! Då har man ett par veckor kvar. Dessutom blev det . solsken! Fan! Bara bonuspoäng idag. Tycker jag nyttjat denna period på ett ultimat things to do some day mood! Idag var det liye plikter som klev in. Ingenting som egentligen störde min ledighetsperiod. Utan mer förknippat med planering inför framtiden. In till de centrala delarna av kommunen. Lämna ett fordon på service. På vägen till de centrala delarna möter vi grabbarna med den långa slangen. Slamsuckers! Jävler! Var första tanken. Bilar, släpvagnar och annan bråte där dom ska fram. Väl hemma igen så inser man att dom nog valde en närliggande by innan själva Castillot.

Så vi lastade båt, motor och ett antal närbesläktade i ett fordon som skulle mot Jämtland. Tror att den båten gör sig i Jämtländska vatten. Mycket bättre än på en kulle i Hälsingland. Det var liksom del ett av dagens fysiska övningar. Del två kom under eftermiddagen. Gräsmatta del två med nyskapad gräskulle. Så efter en duschs och ett par maltolja så känns allt OK igen.

Måste tillstå att världen känns rätt konstig. Man har ju liksom vant sig att vara en offentlig person. Nu är man mer eller mindre eremit. Fattas bara en massa anhängare och några schyssta visdomsord så är man liksom mer eller mindre  allsmäktig. Det här året kommer att gå till historien som det året som försvann. Visst man skulle kunna kasta sig ut bland allmänheten. Vara social i kvadrat. Men moralen håller mig tillbaka. I mitt inre ser jag ett Woodstock 2020. 50 besökare och ett flertal jävligt bra band. Nu vet ju alla hur mycket folk det var på Woodstockfestivalen när det begav sig. Det kommer vi aldrig att få se och uppleva igen. Något gick käpp rätt åt helvete.

Nog om jävligheter nu. Man ska bara glad att man står upp och kan le ett leende. Känna att man lever. Orka ta itu med de små vardagliga sakerna. Jag vet att jag låter grymt bitter idag. Kanske är jag det kanske vill jag bara väcka debatt. Vardagen har ändrats...

Er bittre högvälborne Från folkhemmets sista utpost

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...