lördag 1 augusti 2020

Dag 20 av 30

Dag 20 av 30


Två tredjedelar har passerat. Känns förbaskat bra att ha en tredjedel kvar. I synnerhet nu när man ser i vissa inlägg att det är över för de flesta. Då gottar man sig extra mycket. Vill liksom under kommande vecka lägga ut vardagsbilder på hur man njuter av någon utsökt tappning. Gärna då på altanen mitt på dagen så att man riktigt kan njuta av själva skadeglädjen. Min ledighet tar också slut men det öär som sagt ett par veckor till att njuta av. Sen ligger dom där och väntar. Oxveckorna.

Recension efterlystes på den utmärkta avhandlingen Kalsongfylla. Vet inte om det går att göra en sådan. Bäst är nog om alla läser boken själv. En liten ledtråd kan jag dock dela med mig av. Lämpliga instrument vid kalsongfylla. Gitarr, Congas, Ägg (rytminstrumentet) och Harpa. Olämpliga instrument Bastuba, Fiol, Flöjt och Såg.Sedan handlar det om luftinstrument så som Luftgitarr, Lufttrummor, Luftbas, Lufttamburin och Luftsång. Allt prydligt uppstaplat med tips på lämpliga låtar att utöva dess fiktiva instrument till. De hundra bästa förevändningarna för kalsongfylla tas också upp. Tänker inte lista alla men tipsar om några. Det kommer att regna i morgon, Jag har ingen katt, Katten upphittad, Jag borde ställa kryddorna i bokstavsordning, Rymden är oändlig, Världsmästerskapet i käringkånk har anordnats i Sonkajärvi sedan 1992. Även vad man inte bör göra under en karlsongfylla. Arbeta som huvudansvarig vid ett kärnkraftverk, Testa dykarutrustning i badkaret, Få strålande affärsidéer efter att ha sett tre säsonger av Breaking Bad, Syssla med elarbete (inte ens enkelt sådant och Reparera startmotorn till motorsågen utifrån din magkänsla. Mycket visdom i den boken.

Spelade lite också. Alltid trevligt när man är något så när kompatibel med gitarren. Finns på pränt så vi för se vad som kommer ut i slutänden.

Er Högvälborna från folkhemmets sista utpost där semestern inte är slut.

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...