torsdag 30 juli 2020

Dag 19 av 30

Dag 19 av 30

Man vaknar ser en tendens till älvornas dans här på Castillot. Det har pågått några dagar. Känns som om hösten kommer tidigt i år. Kanske det ligger något i det program som jag såg för några år sedan att det hela beror på vart någonstans på vintergatan planeten är. Jag är inte så lärd så jag tänker käfta emot. Men kan vara så att det ligger något i det hela. I sådana fall så spricker även teorin om den globala uppvärmningen. Så ett visst parti och deras anhängare kan om möjligt känna sig lurade. Själv är vi ju ofantligt lurade. Plastskatt! Har Ni hört något så urbota dumt. Om det vore rejäla plastkassar skulle jag inte reagera. Nu är det något socker baserat och stärkelse som vi konsumenter ska betala dyrt för. OK! Alla andra förpackningar då?

Tragiska händelse i Färila trakten. Tyvärr så drabbas även tredje part av det hela. Är man inte i den normala mallen. Vad det nu är? Utan lite på sidan av. Går sin egen väg. Bara är en humanitär person. Ja! Då blir man tydligen misstänkt och står dessutom lagens länga arm på en parkering näst intill. Ja då kan den där fjädern bli större än en höna. Kanske till och med en dinosaurie. Misstänker att samtalsämnet i dessa trakter räcker ett par decennium framgent.

Besiktade släpet idag. Bara åsynen av denna byggnad gav mig ångest. Ni vet! Om man ska till läkare, tandläkare etc. Då kommer den krypande. Ångest! Tror det har att göra med de skrothögar man färdades i en gång i tiden. Går det ett år till? Får jag gå härifrån? Hur många tvåor blir det? Startar bilskrället? Frågorna är många. Nu var det bara släpvagnen. En liten etta vart det. Så jag har gjort bra ifrån mig. Två år till. Bara att lasta och köra samt göra något åt den där ettan.

Dagens stora glädjeämne är en betamix av det vi gjorde i studion. Hittat en par detaljer att göra något åt. Men låter i mina öron helt OK. Nu är det inte ett helt infanteri som ligger på hela tiden. Utan så där lagom nyanserat som en mix ska vara. Som vanligt gör våran studioproducent att lysande jobb.

Att det regnar har också sina förklaringar. Broder Hook, vår batterist beställde en bilmotor från Kumla igår. Det var från en skrot måste jag tillägga. Så Ni inte tror något annat. Idag står den motorn i Ljusdal. Levererad av Post Nord. Ni förstår ju själv det har förmodligen aldrig hänt förut. Så all nederbörd beror just på detta fenomen.

Nu är det dags att anamma Kalsonfyllan igen!

Er Högvälborne från en soffa på folkhemmets sista utpost!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...