tisdag 28 juli 2020

Dag 17 av 30 

Vaknar med ett ryck. Sätter mig upp och yrar omkring i någon sorts vakuumförpackning. Skum känsla. Misstänker att mat och sovklockan spelar mig ett spratt. Semesterfeelingen har liksom vunnit. Så nu försöker den där inbyggda klockfan med nya trick. Vinglar in till bingen igen och lägger mig ner. Yrseln lugnar ner sig. När jag reser mig upp igen så är den tillbaka. Provar med snus. Laddar in en rejäl prilla och fattar plattan för att läsa dagens lokala drake. Misstänker att det också fattas kaffe. OK! Yrseln har lagt sig lite grann efter nikotin intaget. Summan av laster är ju konstant. Kaffe, mackor, morgontoalett och en till rejäl prilla. Man är liksom fullmatad med stimulans. Ut i bilen och iväg för att hämta en domkraft.

Gäststugan ska liksom pumpas upp. Se till att den hamnar i våg liksom. En sån där liten insatts som man får göra varannat år ungefär. Tänkte att det skulle ge med sig med tiden. Men det verkar inte så. Efter en styv timme så är allt rakt och fint igen. Nu ska bara planktimret vänja sig med sin nya position. Det får sköta sig av egen maskin. Trä är ju ett levande materiel. Tillbaka med domkraften och hem för att fixa släpvagnen inför besiktning. Beställa tid och svettas klart innan duschen får tvaga min kropp.

Huvudvärken återkommer och man tar en Treo sover en skvätt och  se där liksom hyfsat rak och ståtlig. Tror att det är någon sju jävla väder på gång. Brukar inte vara drabbad alternativet är att jag fått rötmånads skalle. Det är inte att leka med. Kan också vara någon biverkning från mitt besök hos kiropraktikern eller att man stört alla små skogsväsen här ute. Har i och för sig inte fått syn på något skromt ännu! Men vem vet! Plötsligt händer det.

Väntar med spänning på en första mix på det vi gjorde i studion sist. Liksom bara för att lyssna begrunda och kanske inse att den där detaljen borde man göra om. Knåpar samtidigt på ett par nya låtar. Nja! En vart liksom inte klar inför förra skivan. Kanske den inte var riktigt mogen då. Låtar är som en del bär. Man skördar dom om hösten. Andra är av den sorten att dom knoppas om våren. Sen finns det ju några artister i det här landet som helt lagt beslag på sommaren. Skäms! Jävla egoister! I vilket fall som helst om det blir som jag vill med de två som jag knåpar med nu. Så blir det kanske bra. Förhoppningsvis! 

Eftersom jag och mitt huvud varit lite off denna dag så hade jag ett antal missade samtal i mobilen. Inget illa menat från min sida. Bara det att det susade mer än vanligt i kupan. En hel jävla bisvärm befann sig tydligen där.  Imorgon är en ny dag varken du eller jag vet vad som händer. Fundera på den meningen och tala om vilken artist som sjung så.

Er något yra Högvälborne från folkhemmets sista utpost. 

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...