onsdag 15 juli 2020

Dag 8 av 30


Jävla tråkdag! Fast det ska ju finnas sådana med. Bara så att man kan uppskatta de goa dagarna ännu mer. Konstig luft idag. Varm, fuktig och ger en ihållande huvudvärk. Försökt med det mesta. Men den vill inte ge med sig. Så dagen har liksom inte innehållit några som helst sensationer. Retat mig på rubriksättare. Kan man liksom roa sig med när det inte finns något annat. Ta bara Glädjeprognos Nu kommer sommaren tillbaka. Här har det varit sommar hela tiden. Precis som om alla skulle vara soldyrkare. Tillbe någon mytologisk solgud. Fast det kanske vore en bra idé. Vad vet man.

Gårdagens inlägg med kommentarer att jag borde bli författare är en hygglig klapp på axeln. Men tanken på att få ner en intressant historia på runt 3 - 400 sidor är nog inte helt enkelt. Men man ska aldrig säga aldrig.

För min del har de sista veckornas väder varit perfekt. Så där lagom varmt. Man har kunnat vistas utomhus och fått saker och ting gjorda. Såna som definitivt inte skulle blivit gjorda i gassande sol. Inte så att man jobbat häcken av sig. Lite då och lite då. Semester ála Lasse!

Läst klart en bok i alla fall och börjat på en till. Ingen hängmatta men väl en schysst binge att lägga sig ner i. Nu var inte den utlästa boken någon lättläst. Josas Bok. Inget enkelt att sätta sig in i. Försöka förstå varför och att en psykopat kan ställa till det så in åt helvete. Så den påbörjade är av mer humoristiskt och lättlästa hållet.

Dylans nya har ljudit ett antal gånger här på Castillot. Den är bra men kräver ett antal lyssningar för att fastna ordentligt. Inget som ger mig någon inspiration till någon låtidé. Men på en skala 1 - 10 så får den en 8!

Nu är det Neil Young,s nygamla platta Homegrown som skall analyseras. Bra kört den en gång samma dag som den damp ner i brevlådan. Som Ni förstår så är det gubbrock som gäller. Kanske man kastar sig över Nirvana någon dag. Vi får se.

Från folkhemmets sista utpost
En uttråkad Högvälborne.

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...