torsdag 23 juli 2015

Slappa!

Frukost deluxe. Kaffe, mackor, inlagd sill och ägg. Liksom perfekt i detta regnväder!

Fick in all ved igår. Femton kubik som skall användas nästa år. Framförhållning. Ett utrymme till kvar sedan har man två års ved liggande. Satsar på att ha detta klart till nästa år. Ved är rikedom. Ett gammalt talesätt var att på vedbacken börjar fattigdomen. Klart som fan att det var så då. Kunde man inte elda så blev det kallt och ingen varm mat heller. Det var inte bättre förr!

Semester har nått sitt crescendo. Nu är det mindre än hälften kvar. Inser också att det finns fler dagar att nyttja framgent. Känns förbannat bra. Liksom en reservbank!

Vad gör man då en sån här dag när regnet öser ner. Orerar över hur musikbranschen håller på. Nja! Tar det som det är. Vet att anledningen är att albumet hade spelats över 4000 ggr på ett dygn. Inte dåligt. Sedan finns det dom som tror att jag själv har gjort det. Men 4000 ggr på ett dygn är tekniskt omöjligt. Även om man skulle sitta och köra albumet gång på gång så låg det på rund 45 minuter. Enkel mattematik. 16 ggr på ett dygn sedan 12 låtar är 192 ggr om dom nu räknat så. Sen ska jag ju hålla mig vaken och starta om var 45:e minut.

Skulle jag då kört om och om igen på en låt. Skulle en 4 minuters låt gått 15 ggr på en timme. Gör 180 ggr på ett dygn. Så detta är lång från över 4000 ggr på ett dygn. Tekniskt omöjligt om man inte har 40 Spotify abonnemang vill säga! Vem har det? Man får vara glad över det lilla och gilla läget. Tack alla Ni som lyssnat.

All reklam är bra reklam!!

Tänkte en stund gå ut med röjsnöre och röjsåg. Faktum är att detta görs bäst när det är lite blött. Men nu är det mycket blött så det får banne mig vara till det känns lite lämpligare. Får ta en sån här dag då det är slappa som gäller.


Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...