måndag 20 juli 2015

Andra veckan

Andra veckan!

Husets härskarinna och hennes moder är billiga just nu. I alla fall modern. Låter som en mistlur i en jävulsk dimma. Ryggraden knottrar sig och hjärna sänder signaler som inte återges här. Härskarinnan tar det lugnare. Anfaller när jag sätter på mig glasögonen för att läsa dagstidningarna. Sprättar av mig glasögonen med det resultatet att hon förpassas in till sitt enskilda skrymsle.

Tog en sväng på byn igår kväll. Lugnt och stilla. Några badgäster heller soldyrkare. Vet inte i vilket fack man ska stoppa in dom. Hunden bloggade flitigt efter vägen. Fanns förmodligen ett och annat inlägg som skulle besvaras också. Några mer ingående än andra.

Husets härskarinna har somnat. Det råder ett lugn här på Castillot. Tänkte fatta kärlek till dammsugaren. Men inser att den lilla behöver sova. Efter att ha utmanat morbror Torsten så blir man nog trött. Honom utmanar man inte. En 11 kg katt som släpar hem ekorrar och hermeliner. Men kaxigt såg det ut i alla fall.

Får revidera om dagen. Flytta fram göromålen några timmar. Man har ju semester. Tid för rekreation och återhämtning. Snart kommer oxveckorna. Liksom ligger där och lurar bortom juli.

Njut, njut. Ta en promenad. Ge fan i alla måsten. Man skulle vara katt. Sova, äta, leka, jaga och sova.
Livet på en pinne.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...