torsdag 16 juli 2015

Dag fyra en torsdag

Regn! Inget annat att vänta sig. Har ju varit hyfsat i flera dagar nu och så kan det ju inte fortsätta. Vore fan likt om det som man förutsatt sig skulle gå som på räls. Har ju aldrig hänt förut! Men det kunde ha varit värre som huvudrollen i Mitt liv som hund säger.

Siktar på Valla Open idag. Hoppas att nederbörden tar en annan väg. Gotska sandön heller något annat mindre bebott ställe. Gör inget om det är grått och trist. Musiken kommer att göra det så mycket ljusare.

Apropå musik så har jag en plan. En plan som nästan har gått över till flera planer. Låter det gro ett tag till. Mest för att jag är förbannad på Spotify. Ni som läst mina inlägg förstår varför. Nu leverantör är ordnad och lömska planer smids. Känner hur min elaka del sakta håller på att ta över. Han har ju leget i träda sedan 80-talet. Huva! Vad han kan ställa till. 

Veden då. Jo! Åtta kubik inkört. Ligger nog fem, sex kubik kvar ute. Tre dagars pussel. Ja! Inte hela dagar då. Två kubik om dan var det. Annars kör man slut på sig själv och det är inte meningen med semestern inte. 

Änderna har börjat låta. Mest på kvällen. Ingen sån där som man lägger extra mycket märke till än. Den där hesa som låter mer än alla andra tillsammans. När uppfödaren kommer med fyrhjuling och släp med säd. Då är det en symfoni av andligt väsen här nere. Kanske sampla de euforiska och göra låten And. Kryptisk titel. Beror på uttalet och vilket land. Internationellt gångbart!

Det har slutat regna. I horisonten är det ljust. Möjligen så blir det uppehåll i Färila. Inte ofta man åker dit på något evenemang nu för tiden. På 90-talet fanns det i alla fall på nöjesställen att spela på. Hur det ser ut idag vet jag banne mig inte. 

Kanske en så här dag då man skall göra något åt sin krasst eftersatta så kallade hemsida. Ju den har varit bortplockad ett tag. Mest för att den var totalt  outofdate. Den krassa sanningen om datanörden som fick nog av datorer,  Intresset liksom rann av. Datorer skall fungera och användarna av dom också. Tyvärr är inte dessa två kompatibla med varandra i flera fall. Lessnade totalt när folk ringde i tid och otid om sina dataproblem. Är inget supportcentrum jag. Tyckte dom kunde gå och köpa en kvällstidning och roa sig med. 

Nu återstår det att se hur mycket man minns av webbsnickerier. Kanske man måste lär sig en helt ny standard. Heller ett helt nytt sätt att koda på. Hemska tanke. Undrar vilken version av html som är aktuell nu. ASP är ju hopplöst borta. PHP? möjligen! Vi får se vad som hamnar under tangenterna.


Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...