onsdag 8 juli 2015

Gyllne morgon

Började dagen optimistiskt. Ett par koppar kaffe och ut i vedbodarna. Vedbodarna ja! Dom harliksom belamrats med diverse bra att ha och kanske kommer till användning saker. Så nu blev det grovgallring med utrotning av ytterligare ett par pågående byggprojekt av getingbon. Totalt sju stycken i år. Försöker att vara tydlig med dom surrande och stickande varningsfärgade insekterna. Talar om varje vår att Ni får vara där jag inte ska vara. Accepterar Ni det så är det frid och fröjd. Annars sker obarmhärtig utrotning. Basta!! Fungerar bättre och bättre för varje år.

Sen kom ju regnet. Först ett lätt duggande som man ignorerade.  Sedan tilltagande. Blev ordentligt blöt så det var bara att ge upp. Trösten är att man är en bit på väg.

Gallring var det ju. En massa bra saker som bara står till ingen nytta. Vi kommer förmodligen inte att använda dom heller. Morgondagen får användas åt MBL med kära frun. Säljforum heller inte, det är frågan? Hamlet Ljungström!

Backus är i farten igen. Nu är det sommarservering som gäller. Tillsammans med Moses ska han dra igång ett sommarcafé/pub här i skogen. Som vanligt så ruskar jag på huvudet åt deras idéer. Pub Svälj en sval! I och för sig ett bra namn. Men när jag påpekar att det krävs tillstånd för sånt. Ja då påstår dom att jag motarbetar hela idéen. Vi får se vart det hela leder.

Maja! Ni som minns henne. Hon den gamla mysiga NewAge tanten. Hon är tillbaka i sitt torp. Höll som bäst på med att rensa ut negativa krafter från sin tomt. Vet inte vad jag ska tro. Men var och en får hålla på med sitt här ute. Enkel lösning. Sen för man tycka vad man vill om både det ena och det andra.

Regnet fortsätter att vräka ner. Lite tråkigt. Man hade velat nyttja dessa dagar till diverse göromål utomhus. Tar itu ed lite pappersexercis. Mallar, affischer och annat som skall göras iordning.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...