torsdag 25 juni 2015

Trädgårdsövningar

Gårdagens trädgårds övningar känns i hela kroppen. Visste jag inte bättre skulle jag tro att jag är otränad. Ett par timmar gräsklippning. Lika mycket rensa rabatt och olja framsida av altan. Toppat med ett lass jord och ett nytt jordgubbsland. Tvätta av sig och ett rejält rep och test av all utrustning inför helgen. Man kanske är samma nu fast grå när allt kommer omkring!

Konstaterar ännu en gång att våra vänner. Dom som  kultur berikar  landet saknar tidsbegrepp. Kanske något att ta efter. Misstänker att vårt system skulle gnissla rätt illa då. Fast grundregeln är ju att om man skall göra något bättre. Så utlys fullständig anarki. Först då ser man vad som bör åtgärdas.

Blev ju sent igår med och okristligt tidigt idag. Vilket också känns. Planerar tv,n. Soffläge. Total relax. Inget halvdant här inte.

Husets härskare är vridit upp tempot ett snäpp. Att lära den att anfall var bästa försvar var nog inte så klokt. Dessutom har den blivit snabb också. Med ett antal skalpeller på varje tass och sylvassa tänder anfaller den. Protesterar hejvilt när man försöker toalett träna den. Störst tålamod vinner. Så det så!


Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...