måndag 22 juni 2015

Midsommar del 2

Ledig måndag. Känns riktigt bra. Liksom lyxigt. En dag extra att ta igen sig ordentligt. varit en hektisk helg.

Den nya familjemedlemmen tog sig ur sitt bohag och upp i sängen inatt. Tyckte att min rygg fungerade utmärkt som klösbräda.  När jag protesterade och la mig på rygg gick den över till min högerarm. Sedan tuggade den på mina fingrar. Kände mig som en trerätters middag på ett zoo. Så lade sig lugnet i några minuter. I nästa ögonblick så upplevdes min ena örsnibb som något man kunde snutta på. Droppen nådd. Likt en fångtransport transporterades den till sin kartong. Till kattmoderns stora glädje. Bävar redan för vad som komma skall.

Repade igår! Testade lite covers. Inte några som man ständigt hör på krogen utan lite udda gamla godingar. Spännande om dom fungerar för den stora pöbeln?

Blev en hyfsad midsommar. Bjöd på schysst väder. Premiär för kortbrallor. Skönt att kunna blända folk med albylvita ben.


Halsen känns lite sträv idag. Skumt sångljud igår. Fick ta i så det stod härliga till. Gårdagens replokal stal allt ljud. Keyboard, sång liksom bara försvann. Förstår inte riktigt hela ljudvetenskapen. Det är såna här gånger man önskar sig en tekniker redan på repet.

Provar igen på onsdag. Genrep inför helgen. Ska bli förbannat skoj att spela ute igen efter en vinter, vår i replokalen och en ny låt på Spotify som spelas i min värld väldigt mycket!

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...