söndag 31 maj 2015

Söndagsseg!

Tar igen mig i bingen. Hur än det är så tär nattarbete på kroppen. Tar några dygn innan man är återställd. Urlakad som en torr wettex! Dessa nätter har varit lugna. Inte några kvarlämnade pölar i bussen. Idén med att stänga den bakre regionen slog väl ut. Sällan det är över tjugo personer som åker den sträcka jag kört i helgen. Lätt att hålla reda på alla. Även det som somnade. Sånt man brukar missa när dom gömmer sig i de bakre regionerna. Tror att jag tar patent på detta!

Nu ligger man då här. Väntar på att ge sig iväg igen. Nya vyer. Regniga blöta vägar. Bra arbetsväder. Man hoppas att det blir bättre. Behöver uppehåll och sol. Inte bara jag utan alla här upp i norr. Ja! Även dom söderöver kan behöva det.

Bensinpriser lär ska sänkas på grund av världsmarknadspriser. Stackars miljömuppar. Detta storstadsfenomen som jag hoppas är av övergående karaktär.  Vi behöver bilen här uppe. Dags att fukta min wettextorra kropp och ta itu ed dagen.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...