fredag 29 maj 2015

Jippie

I dagens Aftonblad fick man veta sanningen bakom den överkörda i Borås. En drogad vetvilling som påstod att han blivit bländad av solen. Må så vara! Men helt obemärkt kör man inte på någon och drar omkull person i fråga genom att greppa hans jacka. Person i fråga har gjort annat också under påverkan av illegala preparat. Gillar inte detta beteende alls. Tyvärr finns det vettvillingar överallt runt omkring oss med heller utan drogpåverkan.

Min kropp har varit i totalt muskulär oordning idag. Började med ett sendrag i vaden inatt. Ett sånt där som gör att man studsar upp ur bingen. Biter sig i läppen och utför en dans som skulle få en djupt religiös att börja bedriva exotisms. Efter en timmes utövande av denna dans har det lugnat ned sig så pass att man börjar sansa sig och leta efter liniment alternativt Voltaren. Eftersom jag är en vanemänniska så blir förvirringen total när dessa preparat inte är där dom ska vara. Var sak har sin plats annars finns det inte. Hittade dom under eftermiddagen. Placerade på ett ställe där dom absolut inte skall vara. Ordningen är återställd på Casillot.

Nattkörning väntar. Vädrets makter är på min sida. Anar ugglor ändå när det har varit lönings vecka. Tänker på att det var länge sedan man räknade lönen i kvartingar och helrör. Då kostade en kvarting 16.50! Hur mycket en sån kostar idag har jag ingen aning om. Jag dricker inte sånt längre. Det är intag av dessa drycker som gör att vi nattarbetare blir extra trötta och förbannade klockan 03.35 på morgnarna. Vi jublar och tycker det är jättekul att grovstäda en buss. Plocka ur såten. Gå på dom med högtryck och allt annat man kan roa sig med. Vi får se!

Allt kom av sig!

  Allt kom av sig! I flera dagar har man kunnat promenare och sett hur våren gjort framsteg. Så vaknar man och drar upp persiennen. Ser det ...