tisdag 12 maj 2015

Höga kusten

Otroligt! Inte en reaktion på att man inte lägger ut något på FB längre. Så intressant var mina inlägg. Så då fortsätter jag att skriva här istället. Tills någon frågar vart jag tagit vägen. Så det så!

Känns som om våren kopplat greppet nu. Det börjar grönska och gräset väntar på sin första klippning. Sedan brakar det igång. Två, tre gånger i veckan. Naturlig motion igen. Ingen dyrt månads/årskort här inte. Utan bara det dagliga utochrörpådig syndromet.

Ångermanland då! Jo! Vackert landskap med nipor och bräckt vatten ända upp till Sollefteå. Höga kusten. 52 byar, 52 sjöar och 52 berg. Allt enligt myten. Bryr mig inte om att räkna och kontrollera att det stämmer. Låte myten leva. Vackert är det i alla fall. Men inget går upp mot Hälsinglands blånande berg.

Samma nu fast grå. Vår nya singel! 341 spelningar första dygnet på Spotify. Man blir glad. Inga siffror som de stora elefanterna skulle jubla över. Men lilla jag/vi tycker det är fantastiskt. Fortsätter det så kan det berömda 1000 strecket ha passerats redan nu. Statistiken ligger några dygn efter.

Känner att något mer är på gång. Den slinga som väckte mig för cirka en månad sedan börjar få ord. Riktigt vilka vet jag inte än. Men dom är på gång. Helt klart.

Inte utan en viss hemlängtan sitter man här. Tyst på andra våningen i Kramfors. En ort där man genom åren har haft förbaskat roligt. Förvirringen slog till igår. Där man en gång klev upp på scenen var det nu roterande dörrar. En entré till den galleria som tillkommit. Så min minnesbild fick snabbt revideras och jag insåg att här tar nog historien om Cityrestaurangen i Kramfors abrupt slut.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...