måndag 27 april 2015

Trasiga muskler

Kroppen värker och april hjälper till. Varför blir man inte förvånad. Livet är en vedhög. Slit och svett och värme. Sedan trasiga muskler som kroppen gör allt för att ställa till rätta. Kallas visst träningsvärk av de som inte begriper bättre och springer på gym. Nu ska vi inte tracka dom. Dom har säkert sina orsaker.Saknar kanske en vedbacke.

Liniment, liniment. Lindrar för stunden precis som en kall öl. Föredrar den kalla ölen just nu. Sitter bra efter en helg bakom ratten. I och för sig dag helg ingen direkt drängfylla inte. Men långrandigt. Jag vet. Har valt detta själv. Vad gör man på yrkeslivets upplopp?

Njuter av kaminens och köksspisens sprakande och den värme som det genererar. Inmundigar någon sorts form av varuprover. Små burkar med 33 cl. Är det nått för en hälsing det? Skeptisk. Nog ska det vara halvliters flaskor alltid. Liksom mer rejält.

Änderna har anlänt. Ringde den andlige idag och berättade det. Han låg nedbäddad och lät ganska täppt. Men nu skulle det minsann skaffas foder. De 500 kg som las ut innan vintern har nog rådjuren mumsat på. Möjligen får man se björn här nere igen. Kalasande på säd. I fjol drog dom i sig ett par hundra kilo. Sen såg vi inte skymten av dem något mer. Björnar stinna på jäst säd är nog inte att leka med.

Vår Spotify leverantör är jag lite prutt på. Trodde att dom kunde hålla vad som lovats utan att ta till det finstilta. Här har vi ju en nu hit på gång. Igen!! För vilken gång i ordningen vet jag inte. Men som 30 års jubilerande grammofonartist så bör det vara några. Lät ju riktigt bra den där formuleringen. Tur att man har distans till sig själv. Annars skulle jag nog fan bli dryg också.

En livespelning på G. Väntar bara på lite detaljer. Skrämt upp gitarristen. Han med finskt påbrå. Redan nu nervös. Fast det är bra det så hinner han lugna ner sig. Ett litet förspel liksom av vad som komma skall. Bara en sån sak att man skall vara första förband. Funderade länge över det. Men kom ju på att ett dragplåster behövs ju alltid.

Nu är det något på G i musikdelen av hjärnan så ska ta hand om det. Föresten har Svante Karlsson något nytt på gång han med. Så håll ögonen och framförallt öronen öppna.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...