lördag 18 april 2015

Rapport från Castillot

Lördag morgon i april månad. Laddad och förhoppningsfull. Idag ska det ske. 2008 var förra gången. Då var det mer att man fick möjligheten att medverka på ett samlingsalbum. Skrev ner BadaSola i ett nafs. Ringde några gamla vapendragare och några nya med för den delen. In i studion och med facit i hand så kunde det blivit bättre. Den spelades mest just då på Spotify. Men mitt samvete fick mig att plocka bort den.

Nu är det nytt som gäller. Helt nytt manskap med för den delen. Så lite nerv och jävlaranamma så kommer det här att bli bra. Överlåter allt ansvar åt teknikern. Så det så.

Veckan har varit kantad av trötthet och paragrafer. Måndagen var som ett såll av resdamm och förtret. Dvalade runt in statist i Night of the living dead och intog Lit deParade med jämna mellanrum. Sedan var det utbildning. Paragrafer och lagar så att hjärnbalken tiltade några gånger. Väntar på att allt skall lägga sig så jag kan ropa Eureka och allt bara sitter liksom.

Sen kom veden. Lite sent men jag tror att jag har en schysst plan om hur man skall hinna med. Tar den under revidering i helgen. Företrädelsevis under söndagens lugna timmar.

Gårdagen kantades av Hälsingland runt. Började i ett snöigt Los. Tittade upp mot det gula huset på kullen. Undrade hur min ocoole vän hade det där uppe. Senare på dagen fanns han på FB igen. Kul återseende! Nu slipper man bläddra till hans blogg igen. Snabblänkar gillar jag.

Känner att tiden tickar. Så man återkommer under morgondagen. Ha en underbar lördag. Det tänker banne mig jag ha!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...