torsdag 2 april 2015

Mer svammel

I går var det första april. Kollade upp den lokala tidningen och det var inget som fick mig att reagera. Läste dagens tidning extra noga och konstaterade att man bor i ett ständigt aprilskämt. Vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka om det fenomenet. Fågel heller fisk?

Fortsätter svamla.  Här om dagen var det låtar om fåglar som ar ämnet. Sedan flippade jag ut på insekter. Pink Floyd har nog gjort den ultimata insektslåten "Several species of small furry animals gatered together in i cave and grooving with a pict" Vad kan dom annars mena små lurviga.

Lämnar ämnet när jag kommer på att Alma Cogan tog båda ämnena till höga höjder i The birds and the bees!

Runt omkring mig ligger folk och snörvlar. Flunsan har drabbat hälsingeskogarna. Det hostas, kraxas och snörvlas hejvilt. Tror jag drabbades av två dagars varianten av den. Hade en rejäl för över tio år sedan. Vis av lärdom har jag låtit mig vaccineras under några år. De sista två har jag hoppat över. Man undra stilla om det kan vara dags igen?

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...