måndag 2 mars 2015

Svanar

svanar

Det flyger förbi svanar här utanför. Man undrar om det kan vara ett vårtecken. Kanske är det bara en slump att dom valt att flyga just här utanför. Förkylningen från trakter som inte tåls att skriva ut håller i sig. Haft någon sorts form av friskhetssömn. Tittat in i huvudet i sjutton timmar. Undantaget en stund framför TV,n.

Man låter som man är i målbrottet. Optimistiskt som jag är så tror jag att jag äntligen håller på att komma ut ur puberteten. Kan ske är det dags. Slå ut i full blom liksom.

Det regnar också. Riktigt sur väder. Kaminen sprakar så där hemtrevligt och kaffet är inmundigat. Så var det tandläkaren. Hur än jävla förkylt det än må vara så lär jag titta över det som man med tvåhandsgrepp drog ut ur käften med ett ljudligt sprak. Synd att man inte tänkte på att det kunde hända. Vem tänker så? Dra sönder en tand med tandtråd. Man kunde ja haft det ljudet inspelat. Sprak ock klirr i handfatet. Samplat det och gjort en hårdrocks låt. Dentist nightmare, The tongue's Playmate heller liknande!

Intar dagen medikament. Någon feber och huvudvärksnedsättande brustablett en skvätt hostmedicin. Sedan sängen igen. Tycker att den är bästa stället att tillbringa tiden på just nu. Redan i fredags kände man att det var något haveri på gång. Under lördagen satt man bakom ratten. Svettades och frös mellan ändstationerna. I går var det då tvärnit. Jobbar på comebacken!

En videoproducent har hört av sig. Det här kommer att bli intressant. Har liksom aldrig gjort något sånt. men enligt de som vet så är det nödvändigt idag. Hur gör man en sån då. Inte blir det någon överdriven produktion inte. Tänker Dylans stilskapande Sweetheart like you. Behöver liksom inte vara så mycket mer. Jag fungerar nog som George Martin gör musik för öronen inte för ögonen.

http://youtu.be/PpRKstHl7Y0

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...