söndag 22 februari 2015

Glädje

Söndag! Blir överraskad när jag kollar statistiken på Spotífy! 863 spelningar på en enda låt. Trodde det var fel på sidan så jag laddade om den. Samma siffror. Man blir glad! Några måste helt plötsligt ha upptäck den av någon slump. Vad vet man.

Igår tog jag den långa promenaden längst älven. Nyttjade skoterspåren som lämpade sig att gå i. Fortsätter vädret på detta sätt så blir det inga angelisar kvar till långfredagen. Hunden blev något förstörd av de skotrar som kom under vår hemfärd. Han ville förmodligen jaga dom och såg lite plågad ut när han fick sitta när dom passerade. Sedan var promenaden liksom förstörd. Avgaser som förpestade vår naturupplevelse.

Tog tag i saker igår. Ringde gamla vänner Jörgen “Sunshine” Anderstig. Snackade lite om eventuella sommarspelningar. Tog även och ringde Kalle i gruppen Flykten och föreslog att vi kunde vara förband åt dom vid tillfälle. Problemet är att dom har ett bokningsbolag bakom sig nu och det försvårar läget. Fast fortsätter det att spelas på detta vi på Spotify så kanske!!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...