fredag 30 januari 2015

12 orsaker till erektion!

Morgon! Nja! Mer förmiddag och januari ligger på upphällningen.
Man vill skrika: –Jag klarade av den igen. Men håller igen. Trots allt är det en dag till innan februari får ta vid!
Februari ja. Inbillar mig att man gjort den lite kortare för att lura oss. Vagga in oss i någon sorts förhoppning om att våren kommer snart!
Ja visst! Den väntar bakom mars, april heller maj. Tycker den tvekar mer och mer för varje år. Måhända gör det ondare för knopparna att brista nu än förr.

60 talet känns liksom lite soligare. Gladare. Mer förhoppningsfull!
Fanns förmodligen en framtidstro då och en bit in i 70 talet. Sen kom Yuppien! Minns Ni honom. Han hon den det. Ja hen fanns inte på 80 talet. En klippare med kontoret på fickan som gick över lik för att tjäna någon miljon. Dog ut med tegelpengarna i början på 90 talet.

Trodde jag var med om något unikt igår. Men det sprack också. Körde utan passagerare från H-vall till Delsbo. Där klev det på två stycken och förstörde det unika. Har inte hittills lyckats köra helt tom hela den sträckan. Nära har det varit nu från båda hållen. Kan vara vädret som gjorde det hela i går.

I går dök det upp igen. Satt där som en hopsjunken Socci kudde från 80 talet. Hopsjunken, pösig och illaluktande. Socci (var det så namnet var? Känns rätt, fast inte!) Den gick i alla fall att spola av. Galon liksom.

Gårdagens goda gärning gjord! Dagens får vänta men kommer nog!

Promenad avklarad. Ved inburen. Ett arbetspass kvar sedan helg! Lev väl där ute!

Som Ni ser har rubriken inget med innehållet att göra! Snopet va!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...