onsdag 31 december 2014

Gott Nytt

Så befinner man sig i de sista skälvande timmarna av 2014. Det man kanske minns mest av den var att det gick att bada utomhus i en annars så kall älvfåra som går under namnet Ljusnan. Samt att det gör inåt helvete  ont att gå barfota på en grusväg. Så ont att man jämrar sig högljutt och vissa sommarstugegäster tror att man är skitpackad. Rekommenderade dom att prova gå samma sträcka barfota. Liksom bara för att höra om dom skulle jämra sig. Dom antog inte utmaningen. Fegt tycker jag men förmodligen fick dom ett samtalsämne mindre!

Blev under försommaren uppring av ett antal arrangörer som undrade om jag kunde komma och spela. Till en början blev jag skeptisk men tänkte att vill dom ha mig så kommer jag. Dessutom känns det lite smickrande att man fortfarande är ihågkommen. Var ja några år sedan man härjade som mest. Så det blev fler tillfällen under detta år än jag räknat med. Både solo och med gamle vapendragaren Nisse Sundström. Tacka alla för förtroendet. Än kan gubbarna. Samlade även en bunt nya lekkamrater för musikaliska stunder. Man har ju liksom vant sig att det ska låta på ett visst sätt under åren. Nya musiker gör ett annat sound så det tar tid för oss alla att hitta den gemensamma nämnaren. Så tids nog skall det nog komma lite nya Han & Hans Vänner alster att gotta sig åt.

Naturligtvis måste  man ju göra någon sorts form av lista om 2014 också. Heller hur!


Årets tv-serier: Finns det såna också:
Årets Mini-tvserie: Se ovanstående
Årets svenska tv-serie: Inte en aning faktiskt.
Årets värvning: ?
Årets flopp: Pink Floyds album! Varför?
Årets mat-tv: Gillar Plura,s slask och plask. Med lätt alkoholdimma.
Årets underhållning: Regeringskrisen. Oslagbar när det gäller.
Årets tv-sajt: Que?
Årets filmer: Har det kommit något bra detta år?

Så kan man hålla på i oändlighet. Jag ger upp här.
Så ett gott slut och ett gott nytt år till alla mina vänner samt eventuellt övriga.

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...