lördag 4 oktober 2014

Lördag

Så här en lördag morgon i början av oktober då solen supportrar och luften har en sån där klar och hög faktor. Det är då man greppar tag i reglar och fortsätter att isolera det som skall bli ett förråd med underhållsvärme. Ett sånt där som är en livlina på alla de saker som vi saksamlare drar på oss. Bra att ha grejor som bara är bra att ha. Man använder dom aldrig så till slut slänger man dom och då om inte förr så behövs dom. Nu är ju inte alla saker av den sorten. Vissa kan man slänga med gott samvete och ersätta med nya. Andra har ett affektionsvärde som bara den. Så nu skall ett sådant lager iordningställas en gång för alla. Demokratiskt ska det vara där på insidan. En halva till mig och en halva till kära frun. PÅ det viset ser man ju också vem som har största samlingen!!

Igår hörde man Stefan Löwén prata väl på radion. Säger bara en sak. Stackars karl. Med miljömuppar och vänsterspöken i hasorna blir inte det här ett enkelt race inte. Dessutom måste han flirta ihärdigt med den andra halvan. Som vanligt så får Sverigedemokraterna inte vara med. Enligt mig med all rätt men samtidigt kan man ju inte frånse att dom är demokratiskt valda. Ett omval om det nu skulle bli aktuellt så kommer dom kanske att få ett än större antal anhängare. Vad vet man? Jag har ingen spåkula!

I den kommunala världen så har man frångått timmerterminal och Östernäs området. I stället tjafsar man på om Älvallen och fotbollshallen. Dags att trycka upp lite banderoller och affischer och T-shirts med texten.

I LJUSDAL!

ÄR DET MÖJLIGT?

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...