fredag 8 augusti 2014

Klart för drabbning!

Så vart hela morgonritualen fel. I och för sig så blev det sovmorgon i stället. Men jag vill liksom ha den där stunden med kaffe och morgontidning på lilla altanen med skugga. Nu hade solen redan lyckats trampa in på den. Ni som provat att titta på en datorskärm i solsken vet precis hur det är. Omöjligt!

Skickade några frågor till kommunens förtroendevalda igår. En! Har svarat! Hallå! I dagens informationssamhälle så svarar man så fort det kommer ett mail. Alternativt när man ser att det kommit. Uttrycket politikerförakt får liksom viss näring av detta. En stor eloge till den som svarat.

I kväll blir det Mohed. Fick ett uppdrag av min gamle vapendragare som var där förra fredan. Så nu ska Lasse tolka Dan Andersson. Ska väl gå det med inga konstigheter alls. Sen får man liksom hålla sig till det invanda. Verkar som om min repertoar fortfarande funkar i det stora hela. Så nu börjar uppladdningen inför kvällens drabbning!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...