tisdag 29 juli 2014

Barfota del “"2

För de som läste mitt inlägg igår. Så förstår Ni att våra fötter fortfarande ömmar. Några som fått det hela om bakfoten (vits) var de damer som tillhör tre vise män.  Att folk kan ha förutfattade meningar är en sak. Men när dom inte kan inse att saker inte är som dom tror. Igår när vi tog kvällsbadet stod en av dom med kikare på sin altan och kollade in oss. Sånt som får min hjärna att planera ett stort nakenbad som dom gjorde i Änglagård. Stojandes och skrikandes med guppande bröst och slingriga snoppar. Detta görs sig inte så bra på två personer. Men ifall någon av Er som läser känner för detta så fixar vi det och avslutar med ett rungande beachparty.  Allt för att se till att dom har något att titta och sedan prata om hela vintern.

I vilket fall som helst så mötte dom upp när vi gick från stranden. Lite spydigt snäste den som har minst vett och etikett. 
– Ni är lite nyktrare idag.
- Ursäkta! Sa jag. Hur menar du nu?
- Jo! Ni gick ju och ojade Er stödda på varann igår.
- Kanske beror på att vi gick barfota.
- Det gör ju inget om Ni är lite berusade.
- Men lyssna. Vi gick barfota. Vi är liksom inga tonåringar längre. Det gör förbannat ont att gå barfota på grusväg. Prova själv så får vi se hur långt du kommer utan att börja jämra dig och inte villa ha nått att stödja dig på.
Såg hur deras förutfattade meningar rasade ihop till en liten hög. Fanns liksom inget mer att säga utan jag koncentrerade mig på en liten söt labradorvalp. Man undrar hur dom tänker. Om någon nu skulle vingla lite konstigt ramla ihop och skrika. Är han då berusad? Heller har personen fått en hjärtattack? Man måste inte döma innan man vet orsaker. Naturligtvis så har dom använt Bells uppfinning och spritt ut detta runt kommunen. Säger som en före detta A-lagare sa: Ful får man vara men inte dum!

Tillbringat några timmar på byggnadsställning. Fram till halvtio var det helt OK. Men sen blev det för varmt. Så nu inväntar man svalare väder. Känns liksom inspirerande att stå där och spika panel. Dock inte barfota! Tankarna flödar fritt och tänka sig en liten ingångsfras som passerat min självkritiks när det gäller texter till musik. Visste att det kunde vara något på gång. Hoppas det håller i sig och att proppen till flödet lossnar!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...