onsdag 22 januari 2014

DR Phil

Onsdag morgon och ett uppvaknande som jag definitivt inte räknat med. Möjligen kan det vara en biverkning av näsdroppar alternativt Alvedon som jag upptäckt. Veronica Maggio fanns i mitt huvud. Sjungandes någon retlig låt som jag inte ens vet vad den heter. Finns där gör den i vilket fall som helst. Vilken bakdörr hon tagit sig in via har jag ingen aning om. Nu gäller det bara att få ut henne och den retlig refräng som går för runt inne i mitt huvud. Jag har ingenting emot denna tjej. Men jag vill gärna kunna styra vilka som skall bearbeta mig på morgonen. Neil Young, Todd Snider, Bob Dylan, Emmylou Harris, Ola Magnell, Marie Bergman, John Holm är välkomna. Kaosartade dagar så gör det inget om Residents kommer på besök.

För något år sedan så ockuperade Dr Hook min hjärna. Det var under en period av mycket snickrande. Vad nu Cover of the Rolling Stone har med snickerier att göra. Man liksom undrar hur och varför dom tar min hjärna under natten. Är man mottaglig för radiovågor då? Varför just sånt som inte berör mig något. Just nu. Har haft tillräckligt med att snyta och vårda min förkylning för att snabbt vara på banan igen. Skall man vända sig till hälsovården heller till någon hjärnskrynklare angående detta. Freud, Jung och Janov var är Ni?

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...