måndag 20 januari 2014

Förkyllt

Så där ja! Efter ett par Alvedon och några koppar kaffe så intar man ryggläge med den bärbara och en rulle hushållspapper. Liksom dags att summera hur det blivit så här mellan urvridningarna av näsan. Tror att grundorsaken är alla skolungar och den bakterieflora  som härjar bland dom. Toppar man detta med en passagerare som luktar som en blandning av gammal dåligt urvriden skurtrasa som legat i en snurraskkopp i en månad. Resultatet av denna luktupplevelse var att jag var tvungen att öppna sidofönstret på bussen för att överhuvud taget överleva tills hon klev av. Sedan en total utvädring av bussen. Kallt varmt i intervall är liksom inget att rekommendera. Till och med ett taskigt reningsverk luktar bättre!

Nu är det alltså fruktansvärt synd om mig. Ligger här. Full av självömkan. Trösten är att infrastrukturen här på Castillot är perfekt. Vedförrådet är sprängfullt. Att det snöar ute ger jag fullkomligt  fan i. Lagd Lasse ligger! Just nu är lyckan nässpray, Alvedon och ett relativt gott humör. Dags att försöka sova bort lite mer av detta onödiga bakterieangrepp!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...