onsdag 1 januari 2014

YES!

YES! Inte en blaffa så lång ögat kunde nå. Lite resenärer och en riktigt trevlig nattkörning. Filosoferade om att bara man hade tid, ork och någon schysst sponsor så kunde man göra dokumentären “MITT I NATT TUREN”! Liksom en blandning av Torsk på Tallin, Exorcisten, Speed och Ullareds såpan. Statister och självutnämnda huvudrollsinnehavare lär ju sköta sig själv. Att sedan filma varenda nattkörning under ett år och sedan klippa ihop det till cirka en och en halv timmes dokumentär fiktion låter ju som en given succé. Nästan så att man skulle framföra ärendet till ledningen!
I vilket fall som helst så körde jag rakt in i 2014 och ut ur 2013 natten som gick. Har läst och pratat med andra chaufförer som haft en betydligt jävligare natt är jag. Fast jag hade ju mina två infernon efter jul och dom nattsvängarna! Så det var väl min tur att dra den längsta stickan!

2014! Ett relativt oskrivet blad just ni. Elva timmar har tickat iväg och vi räknar ner den tolfte. Tror att året kommer att präglas av det regeringsval som stundar här i landet. Kommer nog att utveckla lite tankar och teorier kring detta. Finns liksom en hel del önsketänkande och brasklappar att slänga ur sig både till höger och vänster. Samt till de partier som inte ens bör nämnas i sammanhanget. Men det får bli ett senare inlägg.

Nu skall jag dra på mig promenad i grannskapet. Bara för att kolla upp vad Bacchus, Maja, Berra och alla andra mer heller mindre fiktiva figurer har för sig. Alla de karraktärer som jag skriver om här finns nämligen. Grejen är att jag snyggar till deras karaktärer en hel del. Men någonstans måste ju inspirationen hämtas.

GOD FORTSÄTTNING!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...