måndag 12 augusti 2013

Hur man fixar en 50 års fest!

Så har man då övernattat i husvagn! I Ilsbo! Inte direkt den första ort som man tänker på när det gäller husvagnscamping. Men naturligtvis så finns det en förklaring till det hela. Den heter Nisse Sundström. Mannen som bara så där helt apropå fyllde 50. Naturligtvis så är 50 likhetstecken med fest. Så också denna gång. Det har varit rätt många såna de sista åren. Man behöver ju inte fundera på varför egentligen. Fast nästa år ska jag ränna på 30 års kalas. Skall bli intressant att se hur dom är så här efter alla 50 års kalas.

50 års kalasen har sin fördel i att de är rätt mogna och lugna människor som vistas där. Lite stoj under den tidiga delen av kvällen och under maten i form av barn. Kan förekomma! När dessa sedan lämnat lokalen så höjs sorlet ett snäpp. Mycket beroende på de drycker som inmundigas. I min värld så finns det även gott om musiker. Så även i Herr Sundströms värld. Denna kväll inget undantag. Så god musikunderhållen fanns det gott om.

Att sedan få uppleva hur det är att vara med i Så mycket bättre för man se som en bonus. Min gamla Om & Tid framfördes med bravur av Grannlåt. Ingen dålig version dom bjöd på. Förstår precis hur Pugh kände sig när Miss Li spelade Här kommer natten.
Efter dessa 50 års års kalas kommer även en morgon. Det är då man vaknar i en husvagn. Dock av senare modell än den som jag sist övernattade i. Tur att man har rutin som gammal kringresande hycklare. Har liksom övernattat i all tänkbar standard. Från plus till minus. Så denna husvagn i Ilsbo behöver inte skämmes för sig.

Idag har jag med hjälp av grävmaskinisten satt alla plintar. Nu återstår att sätta byggnader av olika karaktär på dessa plintar. Tror nog att man får spara på det tills det förhoppningsvis torkat upp lite granna. Har liksom fått tillräckligt av att gå i lera och fastna med stövlar på. Det skall vara kul att snickra som en programledare sa i ett populärt program!

Lediga funderingar

  Fantastisk morgon. Ledig en onsdag. Var längesedan det hände. Men det är väl så det ska vara för att uppskatta saker. Dom där små detaljer...